Svůdné linie a gurmánský zážitek s Miele

Chcete sdílet tento článek?

Svůdných křivek je možné dosáhnout nejen ve fitness centrech sázejících na moderní přístroje a osobitý přístup. Stejnou službu totiž udělají i moderní kuchyňské technologie, které povýší vaše gurmánské potěšení a zároveň dbají o vaše zdraví.

JEDNOU Z NEJZDRAVĚJŠÍCH možností zahalenou do přepychového kabátu Miele je vaření v páře. Potraviny si díky nízké teplotě zachovají většinu cenných vitaminů, ale co víc… svou specifickou chuť. Pokud toužíte po postavě snů a chcete si dopřát novoroční restart, je pára ideální volbou.

TECHNOLOGICKÁ OÁZA

Jakoukoli kuchyň navíc promění v prostor hodný profesionálního šéfkuchaře. Parní trouby lze totiž snadno začlenit do moderního designu kuchyně tak, aby stvořily dokonalý a harmonický prvek. Vestavěný přístroj s rodokmenem od Miele se díky praktické výšce 45 cm a šířce 60 cm hodí do každé kuchyně. Podobně okouzlující je také volně stojící model o šířce pouze 50 cm.

CHUTNĚ A PRECIZNĚ

Ať už jde o pokrm stvořený dle múzy michelinských kuchařů, anebo v domácích podmínkách, jedno mají společné – dokonalý vzhled, vůni, chuť a konzistenci. Ať už se rozhodnete dodat neodolatelný šmrnc rybám, či zelenině, nebudete litovat. Díky plnohodnotným funkcím parní a pečicí trouby bude v konvektomatu každý pokrm doslova hýčkán. Komfort mu poskytne mimo jiné pokrmový teploměr, jenž po celou dobu přípravy bedlivě hlídá vnitřní teplotu a automaticky počítá ideální dobu přípravy. Cílená klimatická regulace přispěje i k lepším a mnohem chutnějším výsledkům při pečení.

DOKONALE INOVATIVNÍ

Parní trouby Miele využívají inovativní technologie DualSteam a MonoSteam. V prvním případě je zajištěno proudění páry vysokou rychlostí do ohřevného prostoru, čímž zajišťuje rovnoměrnou přípravu. A vskutku delikátní chuť. Druhá technologie lahodí především menším ohřevným prostorům, v nichž není nutné snižovat nároky na kvalitní a rychlý ohřev.

Recept z parní trouby: z knihy Vaření v páře

Pstruh se šťávou z bílého vína

Časová náročnost:

35–40 minut

Na 4 porce

4 pstruzi, vcelku (à 250 g), zpracovaní

450 ml suchého bílého vína

150 ml bílého balzamikového octa

150 ml vody

1 chemicky neošetřený citron | kůra

120 g mrkve | nakrájené na kolečka

sůl

pepř

4 snítky petrželky

4 snítky tymiánu

1 ČL kuliček černého pepře

7 hřebíčků

Na ozdobení

75 g másla

1 chemicky neošetřený citron | na kolečka

Příslušenství

napařovací miska s plným dnem

Příprava

Pstruhy vložíme do napařovací misky s plným dnem, na pstruhy přidáme bílé

víno, balzamikový ocet, vodu, kůru z citronu, mrkev, bylinky a koření a

připravujeme.

Po přípravě rozpálíme máslo v 6 PL šťávy, přidáme na pstruhy a ozdobíme

kolečky citronu.

Nastavení

Teplota: 90 °C

Doba přípravy: 12–15 minut

 

Tento článek je obchodním sdělením
Další zajímavé články