Rodina Kardashianů: Okázalý hvězdný komfort

Luxusní zámecký styl není pro každého, jste-li však součástí dobře namazaného soukolí zvaného showbusiness, máte v podstatě povinnost obklopovat se prostředím, jež vyvolává přinejmenším úžas a ohromení.

Své o tom ví věhlasná rodina Kardashianů, do jejichž početného, převážně ženského klanu patří i Kourtney. Postavou drobná podnikatelka, modelka a herečka ovšem ví velmi dobře, jak se zviditelnit.

Hvězda televizní reality show a influencerka nenechá ležet ladem žádnou společenskou příležitost, z níž by mohla něco vytěžit, což jí samozřejmě přináší nemalé příjmy.

I když zdaleka nedosahuje věhlasu své nejslavnější sestry Kim, rozhodně se nenechává zahanbit. S budováním pozice mezi takzvanými celebritami jí určitě pomáhá i vlastní značka Poosh, jež podporuje zdravý přístup k životu.

Jak sama říká, je jejím posláním „vzdělávat, motivovat, vytvářet a kurátorovat moderní životní styl, dosažitelný pro všechny“. Nebudeme si ovšem nalhávat, že způsob existence, prezentovaný jednou z „kardashianek“, je skutečně lidový a dostupný běžné populaci.

Její nároky totiž vysoce překračují možnosti většinové společnosti, jakkoliv se snaží tvářit, že je jen jednou z mnohých. Dokládá to nejen opulence, s jakou se prezentuje, ale také odpovídající styl bydlení.

Vlastní dvě úžasná sídla, jedno v Palm Springs a druhé v pohoří Santa Monica v Calabasas. A právě tady, na druhdy ospalém předměstí, si v posledních letech začínají podávat dveře celebrity prchající z Beverly Hills a Hollywood Hills, plných paparazzi.

Klidná lokalita je přitažlivá především soukromím, jež poskytuje, krásnými výhledy na hory a snadným přístupem k dálnici 101, která je rychlou spojnicí se shonem rušného centra města.

Kourtney si tu – stejně jako její matka Kris Jenner – za téměř devět milionů dolarů koupila členitou usedlost ve středomořském stylu, jejíž vzdušný obytný prostor s klenutými stropy zahrnuje šest ložnic, devět koupelen, salonek, profi kuchyni, lázně, saunu a domácí kino.

A právě co by kamenem dohodil od této její nemovitosti se nachází zámek, jehož první část jsme vám představili v minulém čísle REZIDENCE.

Kupec této nemovitosti se znaky francouzského šarmu – a kdo ví, může to být třeba i samotná Kourtney – se ocitne v sousedství dalších slavných celebrit, jako je třeba Drake, Jessica Simpson, Justin Bieber, Miley Cyrus nebo Will Smith.

Za avizovanou cenu 32 milionů dolarů získá rozlehlou usedlost s bludiště, vodopádem, dvěma mosty, BBQ pavilonem, venkovním ohništěm, řadou teras a ovocnou zahradou s každoroční úrodou plodů avokáda, fíků, švestek, pomerančů a citronů.

Vnitřní vybavení zámecké rezidence pak sází na osvědčený špičkový komfort v klasickém stylu, tak typický pro mnohé majetné americké rodiny, s akcenty luxusních materiálů v podobě tvrdého dřeva, mramoru a vápence.

Interiéry, rámované dramaticky řasenými těžkými závěsy, doslova překypují množstvím ornamentálních dekorů, vznešenost obytného prostoru umocňují krby s mohutnými zdobnými portály. Jejich vyznění pak umocňuje třpyt luxusních křišťálových lustrů.

Kardashianovi patří mezi nejznámější americké rodiny. Říká se o nich, že jsou to takové celebrity nové doby, které neumějí nic a všechno. Stvořila je populární reality show Keeping Up with the Kardashians.

Za to, že se celý rodinný klan včetně Kourtney hřeje na výsluní zájmu, vděčí především „matce rodu“ Kris Jennerové, která všechny své děti všemožnými způsoby tlačila dlouhá léta do popředí.

Dcery se od ní mnohému naučily a dnes už se o svůj věhlas dovedou postarat samy. Kourtney se naposledy zviditelnila svou velkolepou svatbou s bubeníkem kapely Blink-182 Travisem Barkerem.

TEXT: Alena Müllerová, FOTO: TopTenRealEstate.com