Interiérové studio

Chcete sdílet tento článek?

Společnost Casamoderna je interiérové studio, které vzniklo propojením mnohaletých zkušeností v oblasti prodeje designového interiérového nábytku, výroby atypických interiérů a v neposlední řadě prodeje a pokládky podlahových krytin všech typů.

Filozofií firmy je nabídnout koncovým zákazníkům, ale i spolupracujícím architektům a designérům individuální přístup v příjemném prostředí, kde si můžou vybrat jednotlivé kusy solitérního nábytku od prověřených zahraničních výrobců nebo využít 26 leté zkušenosti společnosti Casamoderna ve výrobě atypického nábytku a zařídit si tak interiér ušitý na míru.

Na podzim otevře společnost Casamoderna nový showroom ve vlastních prostorách a rozšíří svoji nabídku o vysoce kvalitní německé kuchyně a interiérové dveře. Na ploše 450m2 tak nabídne ucelený sortiment veškerého interiérového vybavení.

Aby byl interiér kompletní, nesmí chybět doplňky a dekorace. Ani na ty společnost Casamoderna nezapomněla. V jejich studiu najdete velký výběr tapet včetně tapet z přírodních materiálů, koberce celoplošné či kusové s možností volby konkrétního rozměru, designové osvětlení, bytové dekorace či závěsy, záclony, japonské a římské rolety, vše šité na zakázku.

A protože interiér začíná vždy od podlahy, naleznete v Casamoderna ucelenou nabídku kvalitních podlah od předních světových výrobců. Vybírat můžete z velkého množství laminátových, vinylových, třívrstvých a masivních podlah.

Tento článek je obchodním sdělením
Další zajímavé články