Internorm s novým zabezpečením

Chcete sdílet tento článek?

Nové závorování I-tec Secure od značky Internorm nabízí uživatelům nejenom dokonalé bezpečí díky integrovaným klapkám, ale také snadné čištění a údržbu, přičemž je zaručen hezký vzhled, protože okno nemá viditelné zavírací díly. Velkou výhodou I-tec Secure je bezpečnost, protože vypáčení okna je v podstatě nemožné – navíc je možné provedení, až do třídy bezpečnosti RC3.

Díky bezkonkurenčnímu závorování I-tec Secure si může být každý uživatel jistý, že okna poskytnou spolehlivou ochranu. Namísto běžných závorovacích čepů zajištují precizní závorování okenních křídel do rámu klapky. Vypáčit takové okno je v podstatě nemožné. I-tec Secure je standardně integrováno v nových oknech KF 520 a dosahuje již zmíněné bezpečnostní třídy až RC3.

Velkou výhodu představují tyto klapky také při čištění oken. Na křídle zůstává jen několik málo výstupků, zavírací kusy téměř kompletně chybí. Mezi díly se nachází pouze hladký plastový povrch, který lze snadno udržovat. I-tec Secure je standardně součástí plastových, resp. plasthliníkových oken KF 520 a ve spojení se zamykatelnou klikou ve standardu splňuje požadavky bezpečnostní třídy RC3.

Tento článek je obchodním sdělením
Další zajímavé články