Diamantový resort v Dubaji
DIC resort by měl být hotov nejpozději v roce 2018.
DIC resort by měl být hotov nejpozději v roce 2018.
Samostatných luxusních vil bude kvůli větší exkluzivitě a vzdušnosti pouze osm. Doplní je tropická zahrada, bazény, venkovní bar a tenisové kurty.
K hotelové části neodmyslitelně patří centrální bazén.
O provozování hotelu má zájem například Trump International.
DIC resort našel místo na umělém ostrově Al Marjan.
Duchovním otcem resortu s hotelem a samostatnou rezidenční částí, situovaného přímo na pláži, je český šperkař a úspěšný obchodník s diamanty Luboš Říha.

Ohromující rezidenční a hotelový komplex DIC v Rás al-Chajma, který se nedávno začal stavět ve Spojených arabských emirátech, je dokonalým drahokamem, navlečeným na zdejším skvostném náhrdelníku rekreačních destinací.

Umístěný v laguně na nejsevernější straně umělého ostrova Al Marjan s příznivým podnebím, nádhernou pláží a krystalicky čistým mořem představuje lokalita jednu z nejluxusnějších možností ubytování.

Ať už patříte k těm, kdo by tu chtěli strávit dokonalou dovolenou, nebo sem toužíte jezdit do „svého“, je špičkový resort tvořený pětihvězdičkovým hotelem a rezidenční částí se 465 apartmány a 10 střešními penthousy, jež doplní ještě 8 samostatných luxusních vil s vlastním bazénem a tropickou zahradou, pro vás naprosto ideální.

Projekt v hodnotě tří miliard má „na svědomí“ jeho duchovní otec, český šperkař a obchodník s diamanty Luboš Říha. K úchvatnému realitnímu projektu se dostal v podstatě zásluhou štěstěny.

V Dubaji, kde žije už tři roky, se vedle práce v rámci firmy DIC a jejího zdejšího diamantového showroomu rozhlížel po dalších zajímavých obchodních aktivitách.

„Nemohl jsem si nevšimnout velkého developerského boomu v celých Emirátech, a především v Dubaji,“ vysvětluje úspěšný český byznysmen a vizionář.

Místo, které si k realizaci svého developerského počinu snů vybral, patří se svou vzdáleností 45 minut jízdy od dubajského letiště k nejatraktivnějším lokalitám Dálného východu.

Opulentní resort DIC v Rás al-Chajma navíc zdobí design s velkým jménem. Jeho architekt Tony Ashai totiž navrhoval bydlení nejen pro hvězdný pár Angelinu Jolie a Brada Pitta, ale i pro další celebrity, například Tigera Woodse či Britney Spears.

Zkrátka ideální tvůrce, jenž dokonalému unikátnímu projektu dokáže dát mnohem více než jen tvář pouhého pětihvězdičkového hotelu s rezidenčními apartmány.

Potenciální majitel bytu tu kromě klidného útočiště  v rozbouřených vodách současného dění najde rovněž další výjimečné výhody.

Jednou z nich je také „business visa package“, tedy právo vlastníka nemovitosti na vízum, či založení firmy ve „free zone“ společně s bankovním účtem, a s tím i otevřenou cestu k nulovému zdanění příjmů.

Stoprocentní zajištění investice do nemovitosti v Emirátech vyplývá z takzvaného „escrow account“.

Vázaný účet developera je pod přímou kontrolou vlády a govermentu Rás al-Chajma slouží k úhradě veškerých nákladů spojených s výstavbou teprve poté, kdy je schválí příslušné úřady. Jako klient jste tedy pod stoprocentní ochranou.

Za apartmán o velikosti 46 m2 zaplatíte v „předkupním režimu“ pouze 4 000 000 Kč.

Text: Alena Müllerová, Foto: archiv

Kontakt: DIC RESORT, www.dicresort.cz, info@dicresort.com, tel.: 777222987