Zámeček Petrovice
Klasicistní Zámek Petrovice koupila včetně zámeckého parku v roce 2012 společnost TRESTLES, a. s. Budova byla zrenovována do původní podoby, interiéry jsou v klasickém stylu.
Unikátní designové wellness není součástí zámku, ale tvoří jej samostatná budova. O architektonické řešení se postaralo studio Acrea v čele s architektem Michalem Pasiarem.
V prostorách zámeckého privátního spa si vychutnáte kombinaci sauny, whirlpoolu a odpočinkové místnosti spolu s přívalovou sprchou, ochlazovacím vědrem, očistnou sprchou a relaxační vodní postelí.
Whirlpool Karibská bouře navodí neopakovatelný zážitek v podobě jemných i bouřlivých vodních vírů v nádherném prostředí ozdobeným mozaikami SICIS.
Hotel disponuje 12 luxusně zařízenými pokoji, k dispozici je wi-fi, klimatizace, TV, rádio, minibar, fén, lednice a trezor. Ceny se pohybují v rozmezí od 1 800 Kč do 2 600 Kč/pokoj/noc.
Efekt unikátního relaxačního zařízení Wolke 7 Cloud 9 si můžete vychutnat pouze v Zámečku Petrovice.
Procedura Noc a den vás vtáhne do magického světa parních lázní. Hustá, jemně parfémovaná mlha o téměř 100% vlhkosti navozuje intimní a klidnou atmosféru. Nedochází tu ke zchlazení těla pocením a tím je prohřátí intenzivnější.
Himálajské snění je novým typem saunové lázně, jejíž prostředí je doplněno o solné klima. Takzvaná haloterapie (vdechování solných mikročástic) má blahodárné účinky na lidský organismu a působí jako prevence různých onemocnění.
Laconium – Měsíční záře je klasická římská lázeň. Uvolníte se díky lehce prohřátému obložení a sedáku s mírnou parní atmosférou. 10/ Exkluzivní whirlpool privátního spa ohromí návštěvníky špičkovým designem.
Exkluzivní whirlpool privátního spa ohromí návštěvníky špičkovým designem.
V prostorách wellness najdete nádherná vyhřívaná mozaiková lehátka a lavice, na kterých si užijete dokonalou relaxaci.
Křišťálová bylinná lázeň je koncipována jako orientální klasika. Celý prostor je provoněn bylinkami, které pomáhají uvolnit dýchací cesty.

Pokud sníte o perfektní dovolené, víkendovém pobytu, nebo hledáte luxusní prostor pro své obchodní partnery, určitě navštivte romantický Zámeček Petrovice.

Malebná příroda Moravskoslezského kraje, kde se zámek nachází, je ideálním místem pro únik od každodenního stresu a shonu. Příjemný personál Zámečku Petrovice vás bude hýčkat nejen na těle a na duši, ale poskytne vám i úžasné gurmetské a degustační zážitky.

Čeká vás tu nespočet příjemných relaxačních aktivit a zdejší SPA, které se řadí k nejlepším v republice.

Stylové hotelové pokoje splní jakékoliv představy náročného klienta, kromě toho tu získáte i řadu nevšedních zážitků, protože na Zámečku Petrovice se pravidelně pořádají kulturní, společenské i soukromé akce.

Zámecké wellnes jako jediné v republice disponuje lehátkem Wolke 7 Cloud 9, díky kterému se opravdu dostanete do sedmého nebe. Jeho zářící kokon dokáže díky dokonalému audiovizuálnímu systému navodit účinnou relaxaci a maximální psychickou úlevu.

Nejen dámy ocení výjimečné služby kolagenária, kde různé typy speciálních masáží a vybraných kosmetických procedur pomáhají předcházet stárnutí kůže a pleti obličeje. Hýčkat tělo můžete také v privátních lázních, nabídka procedur je opravdu široká.

Novinkou je speciální balíček VIP spa, díky kterému získáte prostor privátní spa na dlouhé čtyři hodiny pouze pro sebe. Zahrnuje rovněž  romantickou večeři na terase wellness nebo v rytířském sále.

ČÍM VÁS OHROMÍ ZÁMEČEK PETROVICE?

stylové zámecké ubytování v jednom ze 12 pokojů v kategorii Standard, Komfort a Deluxe v cenovém rozpětí od 1 800 do 2 600/pokoj/noc

gurmetské speciality šéfkuchaře Štefana Roďoma

unikátní designové wellnes včetně privátního spa

VIP služby zahrnující každé přání zákazníka (luxusní vůz s řidičem, osobní kuchař, služby kadeřníka a vizážisty, hlídání dětí atd.)

nespočet kulturních, společenských i privátních akcí (například zámecké letní kino, noční saunování při svíčkách, grilovací párty, módní přehlídky, degustace vín a šampaňského…)

Sedmé nebe – jedině v Zámečku Petrovice můžete prožít nezapomenutelný relaxaci v zařízení Wolke 7 Cloud 9, které dokáže navodit pocit beztíže

Kontakt: Zámeček Petrovice u Karviné

Prstná 1, Petrovice u Karviné, tel.+420 605 444 144, pro VIP servis volejte: +420 736 500 001

Pro zajištění VIP servisu a v případě speciálních přání pište na katerina.bortlova@zamecek-petrovice.cz či volejte +420 436 500 001

Aktuální nabídky sledujte na stránkách www.zamecek-petrovice.cz