Luxus a svoboda na vašich cestách
Hymer ML-I auf Basis Mercedes-Benz Sprinter 4x4 – Exterieur ; Hymer ML-I on Mercedes-Benz Sprinter 4x4 base – Exterior;
Prémiový částečně integrovaný vůz na podvozu Mercedes. Hymer ML-T spojuje pokročilé technologie pohonu s lehkou, vysoce kvalitní nástavbou. Hymer ML-T je výsledkem spolupráce, ve které je nejdůležitějším faktorem kvalita. Tento vůz je dostupný i s náhonem na všechna kola - 4 x 4 . Pohod všech kol je možný u varianty 560 a 580.
Komfort obytného prostoru je vidět a cítit v každém místě. Velký stůl a sofa je standardem vozu a to vše s váhou do 3,5 t. Vůz je vybaven všemi bezpečnostními prvky v rámci této třídy.
HYMER ML-I splňuje ty nejvyšší nároky, jedná se o spojení Mercedes a nástavby HYMER. Tato řada nabízí komfortní doložnost ve vozech do 3,5 t při obsazení až pěti osobami. Velice vysoký jízdní komfort doplňují i nejmodernější technologie využité v nástavbě. Patentovaná izolace PUAL je samozřejmostí, díky ní nejste nijak omezení ani v zimě. LED osvětlení včetně servisního prostoru je samozřejmostí.
Velké garážové dveře / vpravo i vlevo nabízí komfortní vstup do vozu. V zadní části je úložná prostor pro zavazadla i nezbytné lyžařské vybavení.

Pokud jste vyznavači absolutní nezávislosti a svobody určitě vás zaujmou modely obytných automobilů a karavanů značek Mercedes-Benz a HYMER. Luxusně vybavená auta nabízejí špičkové technické a jízdních vlastnosti, testované v nejnáročnějších zimních podmínkách vysokohorského alpského terénu.

Mimo to interiér vozů nabízí komfort na úrovni pětihvězdičkových hotelů. Oceníte prostornost, tepelnou i světelnou pohodu a vysokou kvalitu materiálů. Všechny vozy jsou vybaveny zdravotními matracemi a rošty.

Disponují dostatečným množstvím úložných prostorů, které hravě pojmou vybavení do hor či k moři. Prostorné kuchyňky s kvalitními spotřebiči splní nároky každého kuchaře. Důraz byl samozřejmě kladen na pohodlné sezení.

Kromě těchto superlativ jsou zajímavá i čísla z prodeje obytných vozů. V letech 2012 až 2015 vzrostl prodej obytných vozů o 27 procent a karavany zaznamenaly nárůst o 11 procent.

Jen za rok 2015 Spolkový statistický úřad Německa uvádí zvýšení návštěvnosti zimních kempů karavany o 63,6 procenta více než v roce předchozím, což je zhruba 1,3 milionu obytných vozů a karavanů.

Tato čísla jsou jasným důkazem, že cestování po vlastní ose bez jakýchkoli omezení vyhledává stále více lidí.