Interiér osvěží obklad 3D
FRÉZOVANÝ DEKORAČNÍ OBKLAD Luxury Panels, materiál kombinace umělého kamene a dřevěné dýhy. Cena je závislá na použití typu dřevěné dýhy od 11 750 Kč Kč/m2. GLAMUR, www.glamur.cz
FRÉZOVANÝ DEKORAČNÍ OBKLAD Luxury Panels, materiál kombinace umělého kamene a dřevěné dýhy. Cena je závislá na použití typu dřevěné dýhy od 11 750 Kč Kč/m2. GLAMUR, www.glamur.cz
DŘEVĚNÉ MOZAIKY Mosaici d’Asolo Classico od CP Parquet z kvalitního dřeva teaku lze také umístit do vlhkých prostor kuchyní a koupelen. Rozměr dílce 23 x 23 mm, kartáčovaný a lakovaný povrch. Cena od 5 490 Kč/m2. KRATOCHVÍL PARKET PROFI, www.kpp.cz
DO OBÝVACÍCH POKOJŮ A LOŽNIC jsou určené dřevěné mozaiky Mosaici d’Asolo 3D. Dřevina Dub Grigio tannino, kartáčovaný a lakovaný povrch. Cena od 3 250 Kč/m2, KRATOCHVÍL PARKET PROFI, www.kpp.cz
Originální povrch kuchyňských dvířek tvoří 3D frézovaný umělý kámen. Povrch je vysoce odolný a dobře omyvatelný. Cena od 7 890 Kč/m2. Vyrábí EXCLUSIVE PARKET ATELIER, www.atelierexclusive.cz, prodává GLAMUR, www.glamur.cz.
OBKLADY s plastickým povrchem Mosaici d’Asolo 3D lze vybrat z dřevin dub, wengé a teak. Mozaiky jsou určeny k obkladu stěn, výrobce je nedoporučuje umisťovat do prostor se zvýšenou vlhkostí. Cena se pohybuje od 3 050 Kč/m2. KRATOCHVÍL PARKET PROFI, www.kpp.cz
PROSTOROVÉ OBKLADY stěn jsou tvořeny kombinací jedinečně tvarovaných hranolů o volitelném průřezu. Vzniklá plocha se hodí jako unikátní obklad stěny nebo jako samonosná prostorová příčka. Cena je od 14 990 Kč/m2. Vyrábí EXCLUSIVE PARKET ATELIER, www.atelierexclusive.cz, prodává GLAMUR, www.glamur.cz.
DEKORATIVNÍ OBKLADOVÝ PANEL Luxury Panels tvoří vrstvená buková dýha, povrchová úprava olej. Cena od 3 690 Kč/m2. Vyrábí EXCLUSIVE PARKET ATELIER, www.atelierexclusive.cz, prodává GLAMUR, www.glamur.cz.
ORIGINÁLNÍ OBKLAD STĚNY kombinovaný s knihovnou. Výroba zajišťuje Parket Atelier na zakázku. Cena dle použitého materiálu od 25 000 Kč/m2. Vyrábí EXCLUSIVE PARKET ATELIER, www.atelierexclusive.cz, prodává GLAMUR, www.glamur.cz.

Ze široké nabídky povrchových materiálů jsme pro vás vybrali absolutní novinky, plastické mozaiky a exkluzivní prostorové panely z kvalitních dřevin.

Pokud si potrpíte na luxusní materiály a netradiční interiérová provedení, pak by vás mohly oslovit kolekce italských dřevěných mozaik Mosaici d’Asolo CP Parquet ve 3D formátu.

Unikátní dekorace na zeď s prostorovým efektem splňuje nejnáročnější očekávání moderního designu, originální trojrozměrné tvary přinášejí hru světla a stínu.

Italský výrobce nabízí mozaiky vyrobené z dřevin dub, wengé a teak, vždy s kartáčovanou a lakovanou úpravou povrchu. Prodávají se předpřipravené na tabulích o rozměrech 30 x 30 cm, které se podobně jako klasický keramický obklad lepí na stěny.

Neméně atraktivní jsou prostorové obklady stěn od českého výrobce Exclusive Parket Atelier, které jsou tvořeny kombinací jedinečně tvarovaných hranolů o volitelném průřezu nebo vrstvením dýh z kvalitních dřevin.

Vzniklá organicky zvlněná plocha se hodí jako unikátní obklad stěny, ale také jako samonosná prostorová příčka nebo obklad kombinovaný s knihovnou. Tyto prvky působí mimo jiné jako tepelná izolace, dokážou snižovat hlučnost a nepříjemnou ozvěnu v interiéru. Podmínky pro instalaci jsou minimální, stačí suchá a zpevněná stěna.

Text: Alena Kodlová, Foto: Archivy firem