Ložnice v hávu přírody

Návrat k přírodě je trendem poslední doby a v oblasti spánku to platí dvojnásob. Kvalita spánku je totiž naprosto zásadní pro kvalitu života a výrazně k tomu přispívají přírodní materiály, nejlépe v celém prostoru ložnice.

V posteli strávíme zhruba třetinu života. To je dost dlouhá doba na to, abychom ji prospali co nejkvalitněji. A stačí k tomu poměrně málo. Zvolit nejkvalitnější přírodní materiály, ať už se jedná o lůžko, lůžkoviny, ložní prádlo, nábytek i doplňky.

Ač se může zdát, že se jedná o finančně náročné produkty, investice do kvality spánku se vždy vyplatí, a navíc máte jistotu, že tyto produkty svou životností a užitným komfortem několikanásobně předčí své méně kvalitní konkurenty.

Osvědčení výrobci totiž volí materiály v nejvyšší možné kvalitě, jako jsou masivní dřevo, vlna, bavlna, len, hedvábí, koňské žíně, ovčí, velbloudí i kozí rouno, kachní či husí peří, kaučuk, vlákna kokosu a agáve a nechybí ani extrakty z léčivých bylin.

Tyto materiály zaručí absolutní kvalitu spánku s dokonalou prodyšností, termoregulací i odvodem vlhkosti ve spojení s užitným komfortem.

TEXT: Jindřiška Janovská, FOTO: archivy firem