Paradise found: Waldorf Astoria

Mezinárodní ikona high-end hoteliérství, značka Waldorf Astoria, vstupuje na Seychely.

Komorní resort na privátním ostrově Platte Island už letos v prosinci nabídne novou úroveň současného cestovatelského luxusu v duchu udržitelnosti a jedinečného spojení s identitou destinace.

Zázemí v padesáti velkorysých, ale zároveň intimně laděných vilách s atmosférou ztraceného ráje, umocněnou servisem osobního concierge pro každou z nich nenabízí na ostrově jen tak někdo.

Waldorf Astoria Seychelles Platte Island se navíc rozhodl nabídnout daleko více.

Hosty čeká kromě padesáti high-end vil s ubytovací kapacitou od jedné do pěti ložnic také šest rafinovaných restaurací a barů vedených zkušenou rukou australské šéfkuchařky Jane-Therese Mulry, kids&teenage club, alfresco kino, SPA se sofistikovaným terapeutickým menu nebo tenisové kurty.

Hlavním lákadlem Waldorf Astoria Seychelles Platte Island ovšem budou vodní aktivity, jako je kitesurfing, potápění, terénní exkurze s mořskými biology, oceánské safari na plachetnici nebo sportovní muškaření.

Architekti ze singapurského studia eco.id, které stojí za podobou nového resortu, ve své maximálně udržitelné a ekologické koncepci pro Platte Island vycházeli z elementů okolní přírody a pracovali s materiály s eticky dosledovatelným původem.

Barevná paleta designového pojetí ostrova je neutrální, na první pohled harmonizující, a vzdušné interiéry ve svých tónech i formách nerušeně přecházejí v exteriéry.

Těm dominují kromě výhledů na bělostnou písečnou pláž a čtrnáct kilometrů dlouhou korálovou lagunu také privátní bazény – každá z vil má k dispozici vlastní.