Velkolepé sídlo královny hamburgerů

Klasický typ amerického rychlého občerstvení pronikl v různých podobách do všech koutů světa, jeden z nejstarších fastfoodových řetězců In-N-Out ovšem zůstal pouze na půdě Spojených států. Dědička tohoto impéria nedávno představila své luxusní sídlo v okázalém stylu.

V době, kdy prarodiče Lynsi Snyder a zakladatelé firmy přišli s přelomovým konceptem drive-thru, byla v Americe velká poptávka po rychlém občerstvení. Restaurace proto obsluze nazuly kolečkové brusle, aby se distribuce jídel po restauraci maximálně zrychlila.

Snyderovi však díky převratné koncepci nákupu přímo z auta získali slušné jmění, jehož část mohli investovat mimo jiné do honosné vily v Los Angeles. Kopili ji od Adriána Beltré, bývalé hvězdy baseballového týmu Dodgers.

Rezidence o rozloze 1700 metrů čtverečních se rozkládá na velkorysém pozemku v hlídané rezidenční oblasti Bradbiry Estates. O její přepychovosti svědčí už příjezdová cesta, která se od impozantní brány line precizně navrženou a střiženou zahradou.

Kromě hlavního sídla se na pozemku nachází také dům pro hosty, který svým dočasným návštěvníkům nabízí tři ložnice a dvě koupelny. Na ploše 1,6 hektaru se však nacházejí rovněž relaxační zóny, určené zejména pro sportovní vyžití všeho druhu.

Kromě skvostného venkovního bazénu, který je přístupný z terasy domu, je tu také dvoujamkové golfové hřiště, fitness centrum, tenisový kurt, rekreační resort o velikosti 315 čtverečních metrů a garáž, která pojme až šest automobilů.

Hlavní rezidence, postavená v roce 2010, je typickým představitelem luxusního rezidenčního objektu v Kalifornii – díky zdejšímu teplému klimatu byla značná pozornost věnována především venkovním terasám v takzvaném outdoor living stylu.

Kryté terasy fungují v podstatě jako interiérové pokoje, které namísto oken nabízejí přímý vstup na otevřené zpevněné plochy, k bazénu a dál do zahrady.

Do interiéru, zahrnujícího osm ložnic a dvanáct úžasných koupelen, se vstupuje přes foyer s impozantním dvojitým schodištěm.

Společenská zóna vily ukrývá přepychový obývací pokoj, exkluzivní jídelnu, sofistikovanou hernu s biliárem, bohatě dekorovaný domácí kinosál, dobře zásobený vinný sklípek a profesionální kuchyni s dvojitými ostrůvky.

Pokračuje rozměrnou venkovní kuchyní a obývacím pokojem, který je vybavený krbem. Na pozemku se nachází také chata, obklopená malou vinicí. Stejně jako dům, je i zahrada s ovocnými stromy a dekorativními květinovými záhony precizně promyšlená.

Teď už jen připravit pár dokonalých hamburgerů a obyvatelé i návštěvníci luxusní rezidence se rázem ocitnou ve fastfoodovém nebi.

TEXT: Nikol Galé, FOTO: IM Real Estate Photography & David Guettler Photography