Moderní dům 21. století

Chcete sdílet tento článek?

Komfortní bydlení v jednadvacátém století je protknuto moderními technologiemi od A do Z. Svým uživatelům poskytují nejen pohodlí, ale také možnost efektivního řízení domácího rozpočtu. Ze sedačky ovládáte osvětlení domu, klima v interiéru, venkovní či vnitřní stínění a dnes už i svou vlastní elektrárnu.

Ruku v ruce s moderními technologiemi jde v dnešní době i ekologie. Neustále probíhající změna klimatu a efektivní využití obnovitelných zdrojů čeří vody klasické energetiky každý den. V posledním desetiletí se dům poháněný elektřinou z obnovitelných zdrojů stává standardem. Čím dál více totiž myslíme na naše okolí, životní prostředí a s tím spojenou i budoucnost našich dětí.

Každý majitel rodinného domu dnes může přispět k čistější planetě i uhlíkové neutralitě. Stačí vědět, jak efektivně využívat technologický pokrok ve využívání obnovitelných zdrojů pro získání čisté energie. Nejdostupnější zelená energie pro rodinné domy je ta sluneční. Ovšem instalací panelů na střechu velká energetická show teprve začíná.

Energetická soběstačnost i výkup přebytků
Čistší životní prostředí není jedinou motivací, proč si pořídit fotovoltaiku na střechu. S fotovoltaickou elektrárnou získáte i další výhody, jako například částečnou energetickou soběstačnost. Pro svou domácnost můžete využívat až 100 % energie z čistých zdrojů. A díky chytrému výkupu přebytků energie bude vaše elektrárna dokonce přispívat do vašeho rodinného rozpočtu.

Podle evropských směrnic má Česko závazek dosáhnout do roku 2050 uhlíkové neutrality. Připojte se k ostatním společensky odpovědným rodinám a přemýšlejte o pořízení fotovoltaiky už dnes. Nové dotační programy umožňují získat podporu až do výše 170 000 Kč.

Navíc se společností SolidSun získáte silného partnera, který se o vás postará. Instalací elektrárny na střechu spolupráce nekončí, ale teprve začíná. Jsou součástí skupiny Ekocesta a klientům poskytují kompletní péči v oblasti energetiky.

SolidSun zajistí
1, Dodávku i výkup energií za aktuální tržby ceny – ceny přímo z energetické burzy
2, Chytrý monitoring FVE, který včas odhalí výkyvy ve výkonnosti panelů či jiné změny ve fungování vaší elektrárny
3, záruční i pozáruční servis včetně revizí

Jako majitel elektrárny od SolidSun se můžete stát členy prvního Energetického družstva vlastníků FVE v ČR, které pomáhá lidem podílet se na decentralizaci české energetiky a dosažení uhlíkové neutrality.

Tento článek je obchodním sdělením
Další zajímavé články