Nový remineralizující tělový peeling GERnétic

Chcete sdílet tento článek?

V letošním roce uvádí kosmetika GERnétic na český a slovenský trh několik novinek. První z nich je inovativní tělový peeling Nettoyant Gommant Marin Corps. V tomto přípravku je využita zcela nová technologie, která je šetrná nejen k pokožce ale také k životnímu prostředí.

Peelingy se etablovaly mezi velmi oblíbené produkty kosmetické péče o tělo. Zájem o ně stále roste, a to zejména na jaře a v létě, kdy se stávají součástí rutiny, která připravuje pokožku na plavkovou sezónu, vyhlazuje její reliéf a vytváří základ pro samoopalování a opalování. „Nettoyant Gommant Marin Corps byl vyvinut pro to, aby odstranil odumřelé buňky a nečistoty z povrchu pokožky, ale zároveň díky svému složení umí kožní tkáň zjemnit a připravit ji na buněčnou obnovu a regeneraci. Není to jen o prokrvení pokožky, ale především o vyváženém koktejlu aktivních látek, jež dokážou uživateli nabídnout zcela mimořádnou péči,“ uvádí Alena Kimlová, hlavní firemní kosmetička a školitelka GERnétic. Okamžitý efekt, který má možnost uživatel pocítit ihned po aplikaci tak doplňují další benefity.

Peelingové částice nové generace

Brusná složka exfoliačních přípravků vyvolává značnou kontroverzi. Mezinárodní dermatologický institut se odklonil od používání drcených jader nebo skořápek. Nedoporučuje ji, protože tyto částečky mívají ostré hrany, které v pokožce způsobují mikrotrhliny. Pro vývoj jemnějších a pro kůži vhodných brusných elementů se často využívaly syntetické polymery, plasty. Ty ale velkou měrou zatěžují životní prostředí. „Značka GERnétic dlouhodobě ve své kosmetice využívá jen brusné částečky, které mají dokonale zaoblený povrch. V důsledku globální krize životního prostředí, která také poukazuje na znečištění mikroplasty, se v laboratořích Laboratoires GERnétic Synthèse v souladu s legislativou rozhodli pro zcela novou a pro přírodu i život na Zemi bezpečnou cestu. Od letošního roku je součástí všech mechanických peelingů této francouzské luxusní značky,“ upozorňuje Ing. Andrea Trčková, výkonná ředitelka společnosti LK SERVIS, generálního zastoupení GERnétic pro Česko a Slovensko.

Inovaci, která je prospěšná pro pokožku a zároveň je šetrná k planetě, tvoří jojobový vosk, kyselina polymléčná, biopolymery získané fermentací kukuřičného cukru. Žádné mikroplasty, žádné znečištění vodních zdrojů, oceánů ani půdy. Kosmetika je tak v přírodě dokonale odbouratelná. „Cesta k nalezení této brusné složky šetrné k planetě i pokožce našich klientek a klientů nebyla jednoduchá, vyžadovala několik let velmi intenzivního vědecké práce. V procesu výroby se uplatňuje složitý biotechnologický postup. Je samozřejmostí, že tato inovace splňuje všechny legislativní nároky a našim zákazníkům přináší nejen dokonalou péči, ale rovněž souzní s jejich žebříčkem hodnot, v němž udržitelnost a péče o přírodu zaujímá významné místo,“ uvádí Ing. Andrea Trčková. Tělový peeling Nettoyant Gommant Marin Corps je prvním produktem, kde se nachází nový typ peelingových částeček s dokonale kulovitým tvarem na přírodní bázi.

Nettoyant Gommant Marin Corps se představuje

Novinka pro rok 2021 pokožku jemně a důkladně čistí, zbavuje ji odumřelých buněk, podporuje mikrocirkulaci a připravuje ji na kvalitní buněčnou obnovu. Zrychluje pronikání aktivních látek z následné péče. Součástí složení jsou aktivní látky získané z mořských sedimentů a lastur ústřic, které dokážou pokožku skvěle remineralizovat díky obsahu zinku, mědi, manganu. Povrchově aktivní substance jsou upraveny pro specifické potřeby i té nejkřehčí pokožky. Výsledkem je pokožka dokonale jemná, hebká, vypnutá. Při pravidelném používání lze pozorovat také její postupné zpevnění. Rituál krásy s tělovým peelingem doprovází jedinečná vůně evokující atmosféru přímořských destinací.

Aplikace: Nettoyant Gommant Marin Corps lze aplikovat i několikrát týdně během koupele i sprchování, ráno anebo večer. Nejprve naneste peeling na ruce a rozetřete krouživými pohyby na tělo. Opláchněte vlažnou vodou. Pokožku osušte a dopřejte si další krok péče v podobě tělového mléka Lait Corps Douceur nebo jiného specifického přípravku GERnétic.

Fitness tip: Po sportu si dopřejte sprchu a použijte Nettoyant Gommant Marin Corps. Následně na osušenou pokožku aplikujte relaxační tělový krém Gerthérapi. Přinese okamžitou úlevu namáhaným svalům a pocit uvolnění.

Přípravek je v nabídce v balení 150 ml za 998 Kč  a je k zakoupení v salonech GERnétic.

 

Tento článek je obchodním sdělením
Další zajímavé články