Nové zimní menu v Buddha-Baru

Chcete sdílet tento článek?

Mezinárodní koncept sítě restaurací Buddha bar kombinuje vytříbený styl panasijského kulinářského umění, hudební zážitky, perfektní servis a unikátní prostředí inspirované celým světem, zejména pak Asií.

Restaurace v srdci Prahy nabízí špičkovou panasijskou a pacific rim fúzní kuchyni. Ochutnáte nejen speciality šéfkuchaře Jana Voráčka, ale i takzvané signature dishes typické pro všechny Buddha Bary ve světě, mezi které patří například oblíbený Buddha-Bar kuřecí salát, nebo černá treska marinovaná v miso-yuzu omáčce. Najdete zde i speciality na poli sushi, upravované jak tradiční cestou, tak i dle vlastních jedinečných receptur. U všech pokrmů jsou používány ty nejlepší a nejkvalitnější dostupné suroviny vybírané s velkou pečlivostí.  Samozřejmostí je doporučení toho nejlepšího vína k danému pokrmu someliérem.

V novém zimním menu můžete ochutnat například skvělé wasabi krevety, krabí gyoza knedlíčky nebo pošírované mušle svatého Jakuba. Zaručeně vás zahřeje krémový teplý drink Athena s jemnou chutí brandy ( Metaxa ) mandlí, datlí a pomeranče.

Neopakovatelnou atmosféru každého večera dotváří živý mix DJs, hrající nejen kompilace Buddha-Bar.

Jeden páteční a sobotní večer v měsíci doplní podmanivou atmosféru večera vystoupení burlesek z celého světa.

Každou neděli od 12 do 16 hodin je pro labužníky, kteří si rádi pospí, připraven brunch s neomezenou konzumací potravin. Ze stolů plně prostřených předkrmy jako jsou ústřice, ryby, tataráčky, saláty, sýry i humusy přejdete k hlavním chodům. Ty jsou založeny na teplých pokrmech z lososa, kachny, hovězího woku, žebírek apod. Sladkou tečku tvoří nepřeberné množství dortů, minidezertů, nechybí zde ani proslavená mangová polévka a mísy plné ovoce. Hlídání dětí je zajištěno.

www.buddha-bar.cz

Tento článek je obchodním sdělením
Další zajímavé články