Co je nového v „diamantovém“ resortu v Dubaji
Duchovním otcem resortu s hotelem a samostatnou rezidenční částí, situovaného přímo na pláži, je český šperkař a úspěšný obchodník s diamanty Luboš Říha.
Samostatných luxusních vil bude kvůli větší exkluzivitě a vzdušnosti pouze osm. Doplní je tropická zahrada, bazény, venkovní bar a tenisové kurty.
DIC resort by měl být hotov nejpozději v roce 2018. O provozování hotelu má zájem například Trump International.

Už jsme psali o tom, že se v Rás al-Chajma ve ve Spojených arabských emirátech začal budovat ohromující rezidenční a hotelový komplex DIC.

Situovaný v laguně na nejsevernější straně umělého ostrova Al Marjan, v lokalitě vyhlášené příznivým podnebím, nádhernou pláží a krystalicky čistým mořem, aspiruje na jeden z nejluxusnějších projektů v této destinaci.

Realizace ohromující investice v hodnotě tří miliard, kterou má na svém kontě český šperkař a obchodník s diamanty Luboš Říha, dělá pokroky. Přípravné práce jsou v plném proudu, je hotovo oplocení pozemku, pláže je vyčištěna, probíhá pilotáž…

Do konce února bude mezi všemi zájemci, k nimž patří například i firma Trump International, vybrán provozovatel hotelu.

A protože od března se dá předpokládat citelný nárůst prodejní ceny až o 30-40 procent, je stále čas na akvizici, ať už pro soukromé účely, nebo jako skvělou investici. Za apartmán o velikosti 46 m2 zaplatíte v „předkupním režimu“ stále cca 4 000 000 Kč.

V rozhodování vám možná pomůže i informace, že v rámci tohoto unikátního projektu se uvažuje i s využitím celosvětově unikátního řešení v podobě „bytů dlouhověkosti“, jež díky osvědčené moderní americké technologii Hypoxico nabídnou vysokohorské prostředí v domácích podmínkách.

Simulace je už řadu let využívána špičkovými sportovci, výsledky plavce Michaela Phelpse, basketbalisty LeBrona Jamese, golfisty Tigera Woodse a mnoha dalších světových hvězd hovoří za vše.

Koneckonců, od špičkového byznysmena či manažera se očekávají stejné výkony, jako od špičkových sportovců…

Nejnovějším trendem je využití Hypoxico technologie pro léčbu a prevenci obtíží a nemocí, jakými jsou například astma, alergie, kardiovaskulární potíže, cukrovka, vysoký krevní tlak, poruchy spánku a mnohé další.

Tato metoda však  přináší nový pohled i na bydlení, zejména pokud jde o spánek, a promění „běžnou“ ložnici (nebo i celý byt) v moderní obytný prostor 21. století. Kdo z nás by si nepřál trénovat, získávat kondici a uzdravovat se, když spí?

Text: Alena Müllerová, Photo: archiv DIC

Kontakt: https://dicresort.com/cs/

https://www.hypoxickaterapie.cz/hypoxickaterapie/7-VYSOKOHORSKA-AKLIMATIZACE