MASERATI WINTER TOUR 2016
Ubytování v rámci Maserati Winter Tour si můžete vybírat z partnerských 5***** hotelů Maserati. Mimo špičkového servisu a výborné kuchyně v nich určitě oceníte symboly základních hodnot značky Maserati, jako jsou elegance, rafinovanost a vysoká míra luxusu.
Součástí programu jsou vzrušující zkušební jízdy v modelech Maserati Quattroporte a Ghibli S Q4 pod dohledem zkušených odborných instruktorů.
Dalším lákadlem pro vás může být prezentace nové SUV Maserati Levante, která proběhne v termínu od 15. března. Pokud se rozhodnete pro tento termín, budete mezi prvními na světě, kteří si tento nový model budou moci prohlédnout.
Kromě adrenalinového zážitku v italských rychlících si užijete kurzy Ski Academy se speciálním hostem Giorgiem Roccou, trojnásobným bronzovým medailistou z mistrovství světa a držitelem Křišťálového globu z roku 2006.
Luxusní interiér modelu Maserati Quattroporte.
Ubytování v rámci Maserati Winter Tour si můžete vybírat z partnerských 5***** hotelů Maserati. Mimo špičkového servisu a výborné kuchyně v nich určitě oceníte symboly základních hodnot značky Maserati, jako jsou elegance, rafinovanost a vysoká míra luxusu.
Giorgio Rocca bude jednou z hvězd nezapomenutelného zážitku Maserati Winter Tour 2016.

Zima je v plném proudu, horská střediska se předhánějí v nabídkách pobytů i nespočtu sportovních a relaxačních aktivit.

Jestli ale chcete zažít opravdové dobrodružství, vřele vám doporučujeme unikátní zimní dovolenou s italským trojzubcem v rámci Maserati Winter Tour.

Jedinečnou příležitost můžete využít až do konce března 2016, a nemusíte být pouze milovníky super rychlých kol. Jde totiž o luxusní zimní zážitek s kouzlem sportu, zábavy vysoké úrovně, vkusu a elegance.

Přesto si tam přijdou na své i všichni, kteří propadli kouzlu závodních vozů. Součástí programu jsou vzrušující zkušební jízdy v modelech Maserati Quattroporte a Ghibli S Q4 pod dohledem zkušených odborných instruktorů.

Kromě adrenalinového zážitku v italských rychlících si užijete kurzy Ski Academy se speciálním hostem Giorgiem Roccou, trojnásobným bronzovým medailistou z mistrovství světa a držitelem Křišťálového globu z roku 2006. Dalším lákadlem pro vás může být prezentace nové SUV Maserati Levante, která proběhne v termínu od 15. března.

Pokud se rozhodnete pro tento termín, budete mezi prvními na světě, kteří si tento nový model budou moci prohlédnout.

Ubytování v rámci Maserati Winter Tour si můžete vybírat z partnerských 5***** hotelů Maserati.

Mimo špičkového servisu a výborné kuchyně v nich určitě oceníte symboly základních hodnot značky Maserati, jako jsou elegance, rafinovanost a vysoká míra luxusu.

Současně se vám touto jedinečnou nabídkou otevírají dveře do výjimečného klubu uživatelů služby Maserati Concierge.

Ta pro vás zajistí kompletní servis s vyřízením veškerých náležitostí, včetně jakýchkoli požadavků týkajících se vaší nezapomenutelné dovolené. Jednoduše, služba concierge zařídí vše za vás.

Aktuálně si můžete vybrat jedno ze tří nádherných italských lyžařských středisek, která vynikají elegancí a pohostinností v té nejvyšší možné formě:

OBLAST                                          TERMÍN (leden-březen)

Courmayeur Mont Blanc                    dle Vašeho výběru

Cortina d’Ampezzo                             dle Vašeho výběru

Ortisei                                                 dle Vašeho výběru

Pro podrobnější informace o cenách a detailním programu nás, prosím, kontaktujte na:

Scuderia Praha

Andrea Kavková

asistentka marketingu

+420 233 311 411

+420 724 166 657

akavkova@scuderiapraha.cz

Zdroj: fotky-instagram Gianpiero Riva