Nejluxusnější resort Turecka: BIJAL

Letošní léto přineslo na pobřeží Antalye exkluzivní novinku. Na turecké riviéře, nedaleko historického města Side, se v červnu otevřel villas-only resort BIJAL.

Butikový koncept z pera mezinárodně oceňovaného multikreativního studia Autoban nabízí devatenáct vil ve středomořském designu, čtyři gourmet restaurace, bar, clubhouse, tenisové kurty, SPA pracující se značkou Bioline Jato, Kids Club a privátní pláž.

Velkorysé vily s interiéry definovanými přírodními materiály jako je len a dřevo jsou zasazeny do svěží harmonizující zeleně borovicového háje.

BIJAL vlastní progresivní třiapadesátiletá turecká podnikatelka Esin Güral Argat. Na poli hoteliérství není nováčkem – stojí již za úspěchem dvojice slavných resortů JOALI a JOALI Being na Maledivách.

Nyní tedy jen přesunula svou filozofii ultra high-end hotelnictví 21. století na pobřeží Antalye. S cenou začínající v sezoně na částce 2500 euro za noc jde o nejexkluzivnější resort v celém Turecku.

Vily o jedné, dvou, třech nebo čtyřech ložnicích jsou vybaveny terasami, privátními bazény a hosté v každé z nich budou opečováváni 24/7 servisem osobního butlera.

Pro hosty je také připravena možnost zajištění kurzů vaření s lokálními surovinami, degustací vína, soukromých plaveb při západu slunce, promítání filmů nebo privátního grilování.