Pouze od 3.do 6. května budou moci návštěvníci pražského Buddha Baru ochutnat speciálně připravené a servírované menu od budapešťského šéfkuchaře Buddha Baru Osama Kutaini.
Degustační menu/Tasting menu
By Osama Kutaini from Buddha-Bar Hotel Budapest
Předkrm
Hovězí Tartar z Plemene Black Angus s Dijonskou Hořčicí a Citrónovou trávou
Black Angus Tartar with Lemon Grass Dijon Mustard
Nebo/Or
„Ceviche” z Langustýnky s koriandrem a Zeleným Hráškem
Langustine Ceviche with Cilantro and Green Pea
Nebo/Or
Studená Hrušková Polévka s Foie Gras a Pistáciemi
Chilled Pear Soup with Pistachio Foie Gras
Hlavní Chod
Jehněčí Hřbet s Cuketou, Mátou a Kari Madras
Lamb Saddle with Minted Zucchini and Madras Curry
Nebo/Or
Tuňák v Sezamu s Vanilkovým Květákem a Emulzí z Olivového Oleje
Sesame Crusted Tuna with Vanilla Cauliflower and Olive oil emulsion
Dezert
Mangový a Pomerančový Mousse, Textura z Citrusů
Mango and Orange Mousse, Citrus Textura
www.buddha-bar.cz