Luxusní požitek z odpočinku

Vysoké čalouněné postele využívající sofistikované pružinové systémy a unikátní polohování, zaručují zdravý spánek a dokonalou relaxaci celého těla.

Postele, které vám představujeme, využívají patentované pružinové systémy, které se dokážou dokonale přizpůsobit tvaru těla a jeho poloze ve spánku. Tuto vlastnost poznáte, když si na postel poprvé lehnete.

Teprve tehdy vaše tělo dokonale relaxuje a spánek je mnohem hlubší a efektivnější.

Ke komfortu odpočinku přispívá také uplatnění čistě přírodních materiálů, které noc co noc odvádí od těla přebytečné teplo a vlhkost, udržují je tak v optimální teplotě a v suchu.

Bavlna, stejně jako v případě postelí Hästens koňské žíně, odvádí přebytečnou vlhkost. Vlna funguje jako teplotní kontrolní systém, hřeje, když je zima, a v horku chladí.

Komfort těchto luxusních postelí umocňují polohovací systémy. Za pomoci nejmodernějších technologií se podařilo zkonstruovat lůžko, které lze podle potřeby polohovat, nebo ho dokonce proměnit v křeslo.

Polohovací zařízení pohybuje s podkladovým systémem v souladu se zvolenou polohou včetně automatického vysunutí krční opory. Koncepce vychází z ergonomických pravidel a vytváří tak pro lidské tělo ideální podmínky.

Změny polohy lze docílit velmi snadno, a to pomocí bezdrátového dálkového ovládání. Nezávisle lze polohovat několik části v oblasti nohou, například stehenní či lýtkovou část. Samozřejmostí je nezávislá podpora krční páteře, kterou lze také ovládat dle přání.

Matrace navíc může být vybavena masážním systémem, takže ve vámi zvolené poloze si můžete užívat i příjemnou masáž.

Text: Alena Kodlová, Foto: archiv firem