Pro spánek, který omlazuje
KONTINENTÁLNÍ POSTEL Hästens 2000T II je díky dokonale propracovaným detailům a jedinečnému designu jednou z nejexkluzivnějších postelí proslulé značky. Cena je od 600 000 Kč.
RÁMOVÁ POSTEL Hästens Marquis je jako stvořená do moderního bytu. Matrace jsou vyrobeny výhradně z přírodních materiálů v kombinaci s pružinovým systémem.
POLOHOVACÍ SYSTÉM řízený dálkovým ovladačem doplňuje vybavení kontinentální postele Hästens Novoria. Polohování umocní pocit duševní a tělesné pohody.
VLNA A BAVLNA v modelu Hästens Auroria (nástupkyně Excelsior II) byly nahrazeny přírodními materiály ještě vyšší kvality, poskytujícími pocit větší měkkosti a větší podpory než kdykoli dříve.
PATENTOVANÉ PRUŽINOVÉ SYSTÉMY Deltabonell a Hästens zaručují maximální pohodlí v posteli Hästens Superia II.
VÝHRADNĚ RUČNĚ je vyráběna postel Vividus za použití nejkvalitnějších přírodních materiálů. Každý kus je zhotoven na zakázku podle specifikace zákazníka a jeho výroba trvá 140–160 hodin.
UNIKÁTNÍ METODA VRSTVENÍ dodává posteli Hästens 2000T II výjimečnou měkkost, poddajnost a pružnost. S bezkonkurenční svrchní matrací je tou pravou volbou pro všechny, kdo mají výjimečné nároky na pohodlí.

Vizí představované firmy je poskytnout uživatelům postelí Hästens ten nejlepší spánek. V jeho průběhu si dokonale odpočinete, získáte přirozenou energii a budete vypadat mladší.

Filozofií značky je pravidlo, že pro komfort spaní není nejdůležitější to, co je viditelné, ale především to, co je pod povrchem.

Do dřevěného rámu jsou postupně vsazeny matrace s pružinami a několika ručně stlanými vrstvami speciálně upravených koňských žíní a plsti z vlny a bavlny, záleží na modelu postele.

Všechny pak mají možnost tří stupňů měkkosti, některé i automatické polohování, dokonce s masáží. Po více než 160 letech vyniká společnost Hästens na trhu svým zaměřením na kvalitní zpracování, přírodní materiály a propracovaný design.

Jsou to především koňské žíně – nejdokonalejší duté vlákno, které noc co noc odvádí od těla přebytečné teplo a vlhkost a udržuje je tak v optimální teplotě a v suchu, díky čemuž je spánek mnohem příjemnější.

Společně se žíněmi v postelích Hästens najdete také vlnu a bavlnu. Bavlna stejně jako koňské žíně odvádí přebytečnou vlhkost. Vlna funguje jako teplotní kontrolní systém, hřeje, když je zima, a v horku chladí.

Všechny postele Hästens využívají patentovaný pružinový systém, ve kterém jsou pružiny na sobě nezávislé, a dokážou se proto mnohem lépe přizpůsobit tvaru těla a poloze ve spánku. Tuto vlastnost poznáte, když si na postel poprvé lehnete.

Je to typický „pocit Hästens“, při kterém se vaše váha dokonale rozloží a postel pod sebou téměř necítíte. Teprve tehdy vaše tělo dokonale relaxuje a spánek je mnohem hlubší a efektivnější.

Postele Hästens nelze zaměnit s jinými produkty tohoto druhu. Jejich poznávacím znamením je tradiční modro-bílá kostka. V nové kolekci ovšem můžete vybírat i z mnoha dalších variant od bílé přes pastelové barvy až po elegantní černou.

Typický dezén se objevuje nejen na samotných postelích, ale také na příslušenství a doplňcích.

TEXT: Alena Kodlová, FOTO: www.postele-hastens.cz