Pro zdravý spánek
HÄSTENS MARQUIS je základním modelem, který spojuje obdivuhodný komfort s minimalistickým designem. Tato kompaktní postel s nízkým profilem často vyhovuje lidem, kteří mají rádi tvrdší postele.
HÄSTENS PROFERIA je kompaktní kontinentální postel s mimořádnou poddajností a úžasnou měkkostí povrchu.
HÄSTENS 2000T je jedna z nejluxusnějších postelí této švédské značky. Patří mezi kontinentální postele značky.
HÄSTENS LUXURIA je krásná na pohled, ručně plněná odolnými koňskými žíněmi a pečlivě vybranými přírodními materiály. Kontinentální postel.
HÄSTENS LUXURIA kontinentální postel s využitím dvojího pružinového systému.
HÄSTENS PROFERIA je skutečně jedinečná kontinentální postel, která vám nabídne exkluzivní pocit beztížné lehkosti.
HÄSTENS NEW AURORIA je známá svou výbornou mobilitou. Přírodní materiály kopírují obrysy těla a zajišťují správné prostředí pro spánek. Patří do skupiny kontinentálních postelí.
Rámové postele Rámové postele se zdají subtilnější, mají jednoduchý švédský design, ale když nahlédnete dovnitř, budete překvapeni pozoruhodným množstvím přírodních materiálů. A především budete nadšeni, když do jedné z nich ulehnete. Užijete si odpočnek a zažijete skutečně hluboký spánek. Rámové postele tvoří vysoká pružinová matrace. Pružiny v samostatných látkových pouzdrech a pružinový sys...
HÄSTENS MARQUIS je základním modelem, který spojuje obdivuhodný komfort s minimalistickým designem. Tato kompaktní postel s nízkým profilem často vyhovuje lidem, kteří mají rádi tvrdší postele.
HÄSTENS NOVORIA je polohovatelnou postelí střední třídy. Je vybavena nejvyspělejší technologií včetně bezdrátového dálkového ovládání.
HÄSTENS LENORIA z nejvyšší řady polohovatelných postelí vychází z nejpohodlnějších kontinentálních postelí Hästens, nabízí měkčí charakter.
Úleva pro záda Správná postel poskytuje tělu úlevu a podporu. Příliš tenká nebo nadměrně tvrdá matrace vám takovou službu neposkytne. Proto také v postelích Hästens je používán dvojí pružinový systém. Ve spodní části jsou umístěny pružiny Bonell, které rovnoměrně rozkládají tělesnou váhu. Horní vrstva obsahuje pružiny uzavřené v samostatných bavlněných pouzdrech, které se přizpůsobí tvaru těla ...

Všechny postele Hästens jsou vyrobeny v souladu s přírodou. Koňské žíně, bavlna, vlna a len jsou materiály, které dýchají, a na rozdíl od latexu, pěnových materiálů z polyuretanu, vytvářejí příjemné a hygienické klima.

Vhodnější materiál pro výrobu matrace než čistě přírodní koňské žíně nebyly dodnes objeveny. Každá žíně funguje jako malá klimatizační jednotka a rychle odvádí veškerou vlhkost vznikající ve spánku.

Vlna v létě chladí a v zimě hřeje, bavlna umožňuje účinnou cirkulaci vzduchu. Švédský nezávislý expert na vlnu a další přírodní vlákna a jejich zpracování Alan Waller má jednoduché vysvětlení:

„Na savcích se vyvíjela vlákna k dokonalosti miliony let, takže je logické, že se člověk nejlépe cítí v kontaktu právě s přírodními materiály, je přece také savec.“

Postele výhradně z přírodních materiálů

Postele obsahující gumu nebo latex se při výrobě ošetřují chemikáliemi, které zpomalují proces stárnutí těchto materiálů. Výrobky Hästens latex nikdy neobsahovaly a neobsahují, a vy tak spíte v materiálech z čisté přírody.

V dlouholetých výzkumech přišli lékaři na to, že během spánku se na syntetických materiálech asi desetkrát výrazně zvýší srdeční aktivita, zatímco na přírodních materiálech bývá výkyv výrazně nižší.

„V každém případě na lůžku z přírodních materiálů odpočívá srdce komplexněji a tím i lépe,“ tvrdí Alan Waller.

Úleva pro záda

Správná postel poskytuje tělu úlevu a podporu. Příliš tenká nebo nadměrně tvrdá matrace vám takovou službu neposkytne. Proto také v postelích Hästens je používán dvojí pružinový systém.

Ve spodní části jsou umístěny pružiny Bonell, které rovnoměrně rozkládají tělesnou váhu. Horní vrstva obsahuje pružiny uzavřené v samostatných bavlněných pouzdrech, které se přizpůsobí tvaru těla a podepírají ho. Odpočíváte v posteli, ne na ní.

Zvolte si postel, ve které se budete cítit pohodlně a která vám zároveň poskytne náležitou podporu. Při výběru hrají důležitou roli i vaše výška, hmotnost a tvar těla. Postel musí být především pohodlná a příjemná.

Kolekce

Postele Hästens jsou k mání ve třech různých kolekcích a čtyřech stupních tvrdosti.

Kontinentální postele

Kontinentální postele Hästens jsou určeny pro maximální požitek ze spánku, jsou masivní a elegantní, poskytují neuvěřitelné pohodlí, poddajnou pružnost a podporu.

Pružinový systém Bonell ve spodní části rovnoměrně rozkládá váhu, zatímco matrace z pružin v látkových pouzdrech dokonale podepírá tělo.

Rámové postele

Rámové postele se zdají subtilnější, mají jednoduchý švédský design, ale když nahlédnete dovnitř, budete překvapeni pozoruhodným množstvím přírodních materiálů. A především budete nadšeni, když do jedné z nich ulehnete.

Užijete si  odpočnek a zažijete skutečně hluboký spánek. Rámové postele tvoří vysoká pružinová matrace. Pružiny v samostatných látkových pouzdrech a pružinový systém Bonell jsou uzavřeny v rámu. Svrchní matrace má jedinečně měkký povrch.

Polohovatelné postele

Polohovatelné postele jsou perfektní pro všechny, kteří si rádi poleží v posteli, ve dne i v noci. Jsou ideální pro ty, kteří jsou nadšeni z vyspělých technologií, které jim zvýší životní pohodu a umožní jim skvělý odpočinek ve volném čase.

Tyto modely mohou být na přání zákazníka vybaveny funkcemi, které umožňují nastavení celé řady poloh a zároveň částečnou masáž. Vítejte při objevování zbrusu nového životního stylu.

PRODUKCE A TEXTY: Alena Kodlová/HÄSTENS