Jak vypadají nejlepší kanceláře v Česku?
Kanceláře Kentico software
Kanceláře BlueLink International CZ

BlueLink, Accolade, Avast, Kentico software, ComAp, STRV, Expedia nebo SAP. To jsou společnosti, které se pyšní svými kancelářemi, naprosto oprávněně.

Získaly totiž ocenění v prestižní soutěži Zasedačka roku 2016, kde odborné porotě předsedá světoznámá architektka Eva Jiřičná.

Kanceláře Kentico software
Kanceláře Kentico software
Kanceláře AVAST Software
Kanceláře AVAST Software

Nahlédněte s námi do kanceláří, které jsou postaveny na nejmodernějších technologiích a posledních designových trendech. Podívejte se, jak vypadají kanceláře usilující o maximální produktivitu i komfort zaměstnanců.

Právě takové kanceláře své dveře otevírají i vám, prostřednictvím soutěže Zasedačka roku.

Kanceláře BlueLink International CZ
Kanceláře BlueLink International CZ

Jak vypadá Zasedačka roku?

Projektu Zasedačka roku dala život realitní poradenská společnost CBRE. Od roku 2014, kdy se konal první ročník soutěže, se přihlásilo více než 210 firem, které usilují o efektivní pracovní prostředí. V roce 2016 porota vybírala z 37 finalistů ze všech regionů Česka.

Vybrat ty nejlepší kanceláře však není právě jednoduché. To přiznala sama předsedkyně poroty Eva Jiřičná:

„Hodnocení je rok od roku složitější, protože firmy své pracovní prostředí opravdu zdokonalují a celý obor jde rychle dopředu. Jsem zvědavá, čím překvapí letošní účastníci.“

Čtvrtý ročník soutěže Zasedačka roku 2017 je vyhlášený. Do soutěže se firmy se svými kancelářemi mohou hlásit do 31. října 2017.

Zasedačka roku 2017

„Doba se posunula a inovativní kanceláře se stávají benefitem a místem pro pohodovou práci zaměstnanců.

Letos jsme se proto rozhodli zaměřit na personalisty a na studenty,“ komentuje aktuální ročník soutěže Petra Lávičková, ředitelka marketingu a propagace CBRE.

Ke stávajícím kategoriím soutěže Zasedačka roku přibyly v roce 2017 dvě nové. Jde o kategorii Malá kancelář a Architektonický návrh, kterou zaštiťuje katedra architektury ČVUT. Nadále se soutěží v kategoriích:

Zasedačka roku, Kancelář jako DNA firmy a Nejatraktivnější pracovní prostředí.

Tyto kategorie hodnotí odborná porota v čele s Evou Jiřičnou a takovými osobnostmi jako je Marie Passburg, Biljana Weber, Richard Curran, Tomáš Jindříšek, Pavel Maurer nebo Jiří Tourek.

Další kategorie soutěže Zasedačka roku mají své odborné garanty.

Jde o kategorie Kanceláře pro budoucí výzvy s odbornou záštitou společnosti Skanska, Zdravá kancelář s odbornou záštitou České rady pro šetrné budovy, a kategorie Chytrá spolupráce, kde je odborným garantem společnost Microsoft.

Speciální kategorii představuje Hlasování veřejnosti. Do soutěže se tak může zapojit každý. Pokud se nepřihlásíte se svojí kanceláří, můžete se do soutěže Zasedačka roku 2017 přidat alespoň prostřednictvím hlasování.

Sami tak můžete ovlivnit, jaké kanceláře v Česku se budou označovat jako nejlepší.