Originální otopná tělesa nejen do koupelny

Přestože léto ještě rozhodně není u konce, brzy přijdou podzimní rána, která nebudete chtít trávit nikde jinde než v příjemně vyhřátých koupelnách, kde si budete moci udělat chvíli pro sebe a pečovat o svůj vzhled.

Podívejte se na novinky výrobců otopných těles, určených nejen do prostor koupelen.

Není nic horšího než chladné ráno, strávené ve studené koupelně. Kdo to zná, jistě ví, o čem je řeč. Nejlepším řešením, jak předejít nepříjemnému chladu v koupelnách, je pořízení výkonného otopného tělesa.

Již dávno ovšem neplatí, že topení je pouze otázkou funkčnosti a na jeho vzhled se nehledí. Výrobci se v současnosti předhánějí o to, kdo vymyslí důmyslnější princip uchycení a stylovější vizuální provedení.

Běžná je nabídka barev ze vzorníků RAL anebo různé doplňky ve formě úchytů na ručníky a jiné doplňky. Takový věšák pohodlně poslouží i na usušení promočeného oblečení z podzimní procházky.

Pomocí variabilně upevnitelných otopných těles navíc můžete prostor koupelny efektivně a prakticky rozdělit do několika zón. Topení může v tomto případě posloužit jako vyhřátá originální příčka, která vám navíc usuší ručníky.

Někteří výrobci nabízejí také jednolité panely například s dekorem kamene anebo s fotografickým potiskem, který si navíc můžete vybrat dle svých preferencí.

TEXT: Nikol Galé, FOTO: archivy firem